سینما، آینه استحاله فرهنگی حضور زنان مشهدی، باعث تسلط به ابزار هنر و ادب برای تبلیغ عفاف و حجاب می‌شود یادی از غلامرضا صدیق غریب، معلم فرهیخته مشهدی| شاعری که غریب نبود تربیت ۱۵۰۰ مُبلّغ با هدف ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در کشور نگاهی به سریال «اکازیون» به کارگردانی مسعود اطیابی| در سخیف بودن، استثنایی وجود ندارد! خلاقیت در هنر، هدایتگری در معلمی نشست طرح ملی طوبی، در مجتمع فرهنگی امام رضا (ع) مشهد برگزار شد برای معلم مهربان و روشنگرم «ناخن‌کشیدن روی صورت شفیع‌الدین»، رمانی از قاسم فتحی منتشر شد مسعود اسکویی درگذشت + علت فوت (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ جای خالی طنز صادق و دلسوزانه «گل آقا» تجربه‌ای دلنشین: کنسرت محسن ابراهیم‌زاده در برج میلاد محمدرضا اربابی: در نمایش «میتینگ»، با نسل جوانی رو‌به‌رو هستید که مسائل روز را می‌شناسد نگاهی به فیلم‌سینمایی «ایلیا، جست‌وجوی قهرمان» اثر سیدعلی موسوی‌نژاد| درکی درست از بازخوانی تاریخ وحقیقت
سرخط خبرها

واکنش نوید محمدزاده به افشاگری‌ زنان سینما علیه کاهانی

  • کد خبر: ۱۰۵۶۳۵
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۴
واکنش نوید محمدزاده به افشاگری‌ زنان سینما علیه کاهانی
نوید محمدزاده که تهیه‌کنندگی نمایش «گیاهخوار» را بر عهده داشت، در پی افشاگری‌هایی علیه ابوالفضل کاهانی، کارگردان این اثر، اجرای «گیاهخوار» را لغو کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ستاره ملکی بازیگر جوان تئاتر با اعلام این خبر در صفحه شخصی‌اش نوشت: نوید محمدزاده اجرایی که با ابوالفضل کاهانی داشت را لغو کرد. شک کرد، پرس‌وجو کرد، دنبال حق گشت و در نهایت هزینه داد و طرف حق ایستاد. نویده محمدزاده و گروهش برای اجرای این تئاتر دوسال تلاش و تمرین کرده‌بودند و منتظر دیدن نتیجه زحماتشان بودند.» محمدزاده البته این خبر را در صفحه شخصی‌اش اعلام نکرده اما جنبش #metoo را استوری کرده است.

 ابوالفضل کاهانی نویسنده و کارگردان نمایش «گیاهخوار» است که قرار بود مرداد و شهریور ۱۴۰۱ در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه برود.

صفحه اینستاگرامی «من هم» دو روز قبل روایت‌هایی از آزاردیدگان توسط ابوالفضل کاهانی بازیگر و نمایشنامه‌نویس و برادر کوچک عبدالرضا کاهانی (کارگردان سینما) منتشر کرد. او پس از این اتهامات، صفحه‌اش در فضای مجازی را حذف کرد. برادرش هم نوشت: «... مجرم، مجرم است و باید طبق قانون مجازات شود اما نام بردن از افراد رده پایین ـ حتی اگر نام خانوادگی‌شان شهره باشد ـ جنبش شما را پیش نمی‌برد! ذات سینما شهرت است و گمان بر این بود سراغ سلاطینی بروید که در پناه قدرت مخفی شده‌اند و به ریش ما می‌خندند!»

هفته دوم فروردین‌ماه بود که جمع قابل توجهی از زنان سینماگر ایرانی در اعتراض به خشونت و آزارگری و اعمال قدرت بر زنان در محیط سینما، بیانیه صادر کردند و تشکیل کمیته‌ای مستقل در خانه سینما برای رسیدگی به این روایت‌ها را خواستار شدند.

در ادامه، امضاکنندگان بیانیه‌ اعتراض به سوء رفتارهای جنسی در سینما و تئاتر ایران، ۵ زن سینماگر (هانیه توسلی، ترانه علیدوستی، سمیه میرشمسی، غزاله معتمد و مارال جیرانی) را برای تشکیل یک کمیته مستقل جهت پیگیری این معضل در این عرصه انتخاب کردند. همچنین رئیس سازمان سینمایی با توجه به برخی حواشی مطرح شده و مشکلات فعالان و دست اندرکاران سینما دستور داد «شورای اخلاق حرفه‌ای سینما» ایجاد شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->